Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Włamanie.

DannyRai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo!

Dzisiaj po szkole wchodzę na lol-a i nie mogę wejść. Ktoś zmienił mi hasło, jak chcę przywrócić to nie przychodzi mi na maila więc chyba go mi też zmienił, chociaż na moim nie ma nic , że cos było zmieniane. Napisałem do supportu. Coś da radę jeszcze zrobić?

Opublikowano

Zeby zmienić hasło trzeba potwierdzić na poczcie, być może riot skasował ci konto xD, my nic ci nie poradzimy skontaktuj sie z supportem..

Boże niedługo będzie taki temat, " Dostałem bana ? kiedy mi go zdejmą" co my do cholery wróżki jestesmy ?

Opublikowano

Usunąć keylogera z komputera.

Skąd mam wiedzieć czy mam Keyloggera? ;d Skanuje i nic nie wykrywa.

Zeby zmienić hasło trzeba potwierdzić na poczcie, być może riot skasował ci konto xD, my nic ci nie poradzimy skontaktuj sie z supportem..

Boże niedługo będzie taki temat, " Dostałem bana ? kiedy mi go zdejmą" co my do cholery wróżki jestesmy ?

Riot nie usunął konta, bo wchodziłem z drugiego i ten ziomek był na moim. Więc odpada.

Napisałem do supportu o wysłanie formularza resetu hasła ...

Opublikowano

Keylogger usunięty! Gadam z tym z ziomkiem, i narazie nic z tej rozmowy nie wynika , oprócz tego , że powiedział mi , że mam KL

Opublikowano

Nie przychodzi żaden e-mail z zmianą potwierdzenia zmiany . Wystarczy znać hasło i tyle . Piszesz do supportu angielskiego najlepiej

Opublikowano

Riot Ci napisze, że to komu dajesz hasło czy loginy, masz jakies keyloggery jest w twoim interesie.

Opublikowano

Nie mogą, usuwali konta tylko jak pół roku nie uzywałeś go. Nie wiem, napisz do nich, moze jakis kumpel Ci podpatrzyl hasło czy cos .

Opublikowano

Kumpel miał dostęp do konta, ale to raczej nie on. Pisałem z ziomkiem ja na koncie kolegi i on na moim ) , napisał mi żebym zrobił Formata etc. a kolega nawet nie wiem co to format.

Więc zostaje support ew. policja żeby nie myślał chłopak. ;]

Opublikowano

Jeżeli twoje konto nie jest warte powyżej 200 zł to nie masz co iśc na policję druga sprawa jest taka że jeżeli masz oryginalnego windowska to spokojnie nieś kompa na policję bo keylogger zawsze zostawia ślady ^^ bo jeżeli mówi Ci ziomek że masz formata zrobić to idź na policję bo naruszył twoją prywatność

Opublikowano

jesli nie umiesz robic tak prostych rzeczy to tez lecisz z tym na policje? polecam cierpliwosc i probowanie negocjacji z tym internetowym bandyta

Opublikowano

Cierpliwość to jedno.

Konto jest warte >200. Kompa nie chce mi się nieść na psy ;l Ale jeśli support nic nie zaradzi to zaniosę może.

Opublikowano

opowiem Ci pewną historię.

pewnego dnia spokojnie grałem rankeda, już wygrywałem ale w enemy team był grasz o nazwie "nigg3rPL"

Strasznie na mnie flejmił. Jak napisał "dzyń dzyń" zadzwonił domofon, a gdy to odebrałem usłyszałem murzyński śmiech

gdy wróciłem, mialem pokazany obrazek "defeat" a jak klikłem dalej, nie miałem champów, skinów, ani levela.

Także wszystko może się zdażyć. uważaj!

Opublikowano

opowiem Ci pewną historię.

pewnego dnia spokojnie grałem rankeda, już wygrywałem ale w enemy team był grasz o nazwie "nigg3rPL"

Strasznie na mnie flejmił. Jak napisał "dzyń dzyń" zadzwonił domofon, a gdy to odebrałem usłyszałem murzyński śmiech

gdy wróciłem, mialem pokazany obrazek "defeat" a jak klikłem dalej, nie miałem champów, skinów, ani levela.

Także wszystko może się zdażyć. uważaj!

Jaki z tego przekaz? :D

Opublikowano

Nie wiem kolega próbuję trolować

Wpierw napisz do supportu nic nie pomoże idz na policję i upierdolą gnoja dostanie prawdopodobnie karę pieniężną ;) + oddanie konta

Ja odzyskałem konto przez support ale złożyłem także doniesienie na policję o włamanie na komputer ^^ obecnie sprawa jest w toku .

Opublikowano

Weź odkurzacz i wyciągnij passy do lola z kompa!

lub

Idź do mamy, popłacz się i powiedz żeby ci kupiła konto za 300zł, bo chcesz być pro gejmerem ale jeszcze komputera nie umiesz włączyć.

A tak serio - pisz do supportu, zadadzą ci pytania dot. IP z którego się logowałeś, twoje miejsce zamieszkania itd. itd.

tylko nie pisz do polskiego bo bedziesz czekal bog wie ile, tylko do angielskiego - odpowiedz przyjdzie po paru h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...